MER FRÅN ERIK MARSCH

Vill du jobba hos oss?

Här kan du fylla i en spontanansökan om du känner att du skulle vilja börja jobba hos oss eller påbörja ett samarbete.

Vi är alltid intresserad av duktiga/erfarna snickare, betongare, anläggare, trädgårdsmästare, maskinförare eller fastighetsskötare oavsett om det gäller en anställning eller som underentreprenör.

För dig som är företagare och vill fokusera på att arbeta och slippa planering och styra upp jobb så kan du få dom färdigplanerade direkt av oss.

Kontakta oss gärna om du skulle vara intresserad.

Fyll i formuläret nedan eller skicka in din ansökan till info@erikmarsch.se

 

För dig som arbetar hos/med Erik Marsch Entreprenad så erbjuds du bland annat:

Skicka in din ansökan

VÅRT ANSVAR TILL EN HÅLLBAR UTVECKING

Om vi bidrar till en hållbar utveckling så har vi hittat nyckeln till framgång, det tror vi iallafall. Vår verksamhet genomsyrar tre viktiga fokusområden:  Miljö, människa och affärer. Vi är lokalt förankrade och strävar hela tiden efter ett hållbart arbete inom vår bransch.

En del av vårt sätt att bidra till en bättre miljö: Vi använder moderna fordon, källsorterar, större delen av verktygen drivs på el, elladdare vid vårt kontor, både leverantör och kundfakturor hanteras digitalt. 

Vi är särskilt måna om människor, oavsett om det gäller personal, kunder, underentreprenörer eller övriga. En del av vårt sätt att bidra är att: Vi uppmuntrar till en balans mellan arbete och fritid, fika och lunch på jobbet, bidra till till det lokala samhället med sponsring till barn och ungdomsföreningar, vi har blandannat varit med och startat Hälsinglands Sportklubb.

Att ha roligt är en central del till lyckade affärer, men även hållbara och lönsamma affärer för både oss, leverantörer och våra kunder. Vi är en komplett leverantör och kan erbjuda hela utbudet inom bygg, anläggning och service. Det är en trygg och lönsam lösning för dig som kund.

Vi strävar hela tiden efter utveckling inom vår bransch för att alltid kunna levera med kvalité, service, trygghet och lönsamhet.

Produkter

Vi har ett stort utbud av olika jord, bark, träd, växter och grussorter för ditt trädgård och anläggningsprojekt.

På vår anläggning i Näsviken finns ett stort lager med jord och bark på säck med självbetjäning. Vid behov av helpall, lösvikt med lastbil eller lastat på släpvagn kontakta oss.

Sponsring

Vi vill vara med och bidra till utvecklingen av det lokala samhällslivet. Där ser vi blandannat idrotten och föreningslivet som en viktig pusselbit, att barn och ungdomar får idrotta och må bra.

Vi sponsrar och bidrar till olika föreningar, platser, aktiviteter, idrottare, olika organistaioner etc.

Vill ni att vi ska bli eran sponsor? Skicka ansökan här