FASTIGHETSSERVICE HUDIKSVALL

FASTIGHETSSERVICE HUDIKSVALL

Vår fastighetsservice i Hudiksvall erbjuder omfattande lösningar för både företag och privatpersoner. Genom vår koncern, Erik Marsch Fastigheter, förvaltar och hyr vi ut ett brett utbud av fastigheter. Våra tjänster är utformade för att ge dig som kund en komplett lösning för alla dina fastighetsbehov. Oavsett om det handlar om underhåll, renovering eller andra fastighetstjänster, har vi kompetensen och erfarenheten att garantera utmärkt resultat.

EXPERTER PÅ FASTIGHETSSERVICE

Vi är en komplett partner inom drift och förvaltning av fastigheter, anläggningar och lokaler, oavsett om det gäller enstaka uppdrag eller en totalförvaltning. Vi hjälper dig med allt inom området.

  • Tillsyn
  • Skötsel
  • Underhåll
  • Jour
  • Teknisk förvaltning
  • Utveckling
  • Energi & ekonomi

Vi finns för er året om, dygnet runt. Med vårt breda kontaktnät med noga utvalda underentreprenörer inom alla yrkesgrupper, kan vi erbjuda ett komplett serviceutbud. Fasta avtal eller löpande uppdrag.

Vi vet att alla fastigheter är unika och har olika behov. Tillsammans med er som kund kan vi komma fram till den bästa lösningen för just er fastighet.

Vårt Ansvar för Hållbar Utveckling

Erik Marsch Entreprenad är djupt engagerade i hållbar utveckling, med fokus på miljö, människa och affärer. Vi använder moderna, miljövänliga fordon, källsorterar och använder eldrivna verktyg för att minimera vår miljöpåverkan.

Digital hantering av fakturor och elladdare vid våra kontor är bara några av de åtgärder vi vidtagit för att skydda miljön. Dessutom är vi stolta över att bidra till det lokala samhället genom att stödja barn- och ungdomsföreningar, vilket speglar vår omsorg om människorna i vår omgivning.

Varför Välja Oss?

Med Erik Marsch Entreprenad får du inte bara en tjänsteleverantör – du får en partner som bryr sig om kvalité, service och hållbarhet. Vår breda kompetens inom bygg, anläggning och service gör oss till en one-stop shop för alla dina behov. Vi tror på att ha roligt på jobbet, skapa lönsamma och hållbara affärer för våra kunder och leverantörer, samt bidra positivt till samhället vi verkar i.

Välkommen att kontakta oss för mer information om våra fastighetsservicetjänster i Hudiksvall. Låt oss tillsammans skapa trygga, hållbara och vackra miljöer där vi alla trivs och mår bra.